30.11.2017 22:16

Nový certifikát pro Kovárnu

KOVOLIT, a.s. disponuje dalším certifikátem potvrzující ekologické smýšlení společnosti. Práce v souladu s tímto certifikátem zajišťuje vysokou úroveň ochrany životního prostředí.

Systém řízení společnosti, týkající se provozu Kovárna, byl certifikován dle normy Evropské unie No 333/2011. Tato certifikace se zabývá zhodnocením a využitím zbytků kovového materiálu a hliníkových slitin.

Jsou zde vymezena kritéria, která stanovují kdy železný, ocelový a hliníkový šrot přestává být odpadem a je jej možné využít znovu, samozřejmě v souladu s platnými právními předpisy a normami pro výrobky.

Získání certifikátu není jednorázová činnost, KOVOLIT, a.s. tímto zavedl systém řízení společnosti, který se zabývá například vstupní kontrolou odpadu používaného jako vstupní materiál pro proces využití, monitoruje postupy a techniky používání při zpracování odpadu, monitoruje kvalitu kovového zbytkového materiálu získaného procesem využití.

Zpět na seznam aktualit

Přidejte se do našeho týmu

Chcete se zapojit do výroby komponent pro automobilový průmysl, strojírenství, energetiku a přitom získat stabilního zaměstnavatele, jistotu zaměstnání, skvělý pracovní kolektiv a mnoho dalšího? Jestliže Vaše odpověď zní ano, neváhejte a zašlete nám svůj životopis.

Zobrazit všechny pozice