5.9.2017 10:33

Sponzoring akce Olympia Strongman

Mistrovství ČR v silovém sportu Olympia Strongman

V sobotu 2. 9. jsme se zúčastnili mistrovství ČR v silovém sportu Olympia Strongman. Program této akce byl velmi bohatý, o titul mistra České republiky bojovali v různých kategoriích amatérští i profesionální strongmani z celé ČR.  Byla to neskutečná podívaná plná adrenalinu, neuvěřitelných výkonů a rekordů.

I takové fandění není nic jednoduchého, podpořit oblíbeného strogmana ve zdvihu několika sta kilového závaží dá pěkně zabrat. Aby si návštěvnici mohli od toho usilovného fandění trochu odpočinout, přichystal jim Kovolit na svém stánku soutěž, která spočívala v přiřazování odlitků/ výkovků k finálním produktům. Odměnou byl výhercům dárkový balíček s bločkem, propiskou, tužkou a kovolitím otvírákem. Mysleli jsme i na děti, které si mohly od nás odnést balónek a něco sladkého na zub.

Jsme rádi, že jsme se mohli podílet na této akci, zároveň děkujeme pořadatelům akce (Český svaz silových sportů) za skvělou organizaci a těšíme se na další ročník.

Zpět na seznam aktualit

Přidejte se do našeho týmu

Chcete se zapojit do výroby komponent pro automobilový průmysl, strojírenství, energetiku a přitom získat stabilního zaměstnavatele, jistotu zaměstnání, skvělý pracovní kolektiv a mnoho dalšího? Jestliže Vaše odpověď zní ano, neváhejte a zašlete nám svůj životopis.

Zobrazit všechny pozice