26.1.2018 10:18

Zúčastnili jsme se Eurogussu 2018

Ve dnech od 16. do 18. ledna probíhal mezinárodní odborný veletrh Euroguss zabývající se procesem tlakového lití. Kromě toho, že Euroguss patří mezi mezinárodní veletrhy, pyšní se také titulem největšího evropského veletrhu v dané oblasti. Naleznete zde celý hodnotový řetězec od raw materiálů, přes technologie a procesy až po konečné výrobky.

KOVOLIT, a.s. prezentovat své výrobky a služby na tomto veletrhu již po třetí. V letošním roce, tak jako na Eurogussu 2016, jsme měli společný stánek s naší mateřskou společností REMET, spol. s r.o. Díky tomuto spojení našel zákazník na našem stánku komplexní nabídku služeb od výroby slévárenských slitin až po hotový výrobek v podobě odlitku či výkovku. 

Děkujeme všem našim obchodním partnerům a zákazníkům, kteří se zastavili v prostorách našeho stánku a těšíme na další příjemné setkání (třeba na nadcházejicím veletrhu Hannover Messe, kam se chystáme v dubnu). 

Zpět na seznam aktualit

Přidejte se do našeho týmu

Chcete se zapojit do výroby komponent pro automobilový průmysl, strojírenství, energetiku a přitom získat stabilního zaměstnavatele, jistotu zaměstnání, skvělý pracovní kolektiv a mnoho dalšího? Jestliže Vaše odpověď zní ano, neváhejte a zašlete nám svůj životopis.

Zobrazit všechny pozice